19 Mar

HYLLADE SANDRO CAVAZZA ÅKER PÅ OMFATTANDE VÅRTURNÉ

Under 2018 var han den röst som streamats absolut flest gånger på Spotify i Sverige. Han har också dominerat topplistorsom soloartist och iflera olika konstellationer(Estrad, Kygo, Avicii)och nominerats tillbåde Årets Nykomling och Årets Låt på P3 Guld. Sandro Cavazza avrundar ett starkt 2018 på topp och inleder 2019 meden omfattandevårturné.

Under 2018 var ”Without You”, Aviciis hit med Sandro Cavazza, den mest streamade låt på Spotify i Sverige. På Spotifysårstopplistorhittade vi också Sandro på Kygos ”Happy Now” och med sin egna hit”HighWith Somebody” toppade han listorna i veckor under sommaren 2018. Den sistnämda gjorde succé hos svenska folket och som ett kvitto på detta har singeln nominerats till Årets Låt i P3 Guld. Sandro själv kan ta hem priset som Framtidens Artist.

I höstas stod Sandro på arenascener framför tusentals människor i Asien när han turnerade tillsammans med Kygo. Sommaren hemma i Sverige bjöd också på stora publikhav under en fullspäckad turné. Nu är Sandro aktuell med nya låten ”Used To”, en känslostorm somåterigenbevisar hans förmåga som låtskrivare.I vår tar Sandro steget från de stora publikhaven till en exklusiv och intim turné genom Sverige.

19 Mars 2019

19:00

Stora Teatern

315:- + service


Biljetter

© 2014 Frihamnen Event. Design av Chris