16 Mar

Spiders ger specialkonsert på Stora Teatern

16 mars är det äntligen dags för Spiders att möta publiken på hemmaplan i Göteborg. Kvällen har fått namnet ”Spiders med vänner – An electric night at Stora Teatern” och är något alldeles extra!
Spiders är ett rockband från Göteborg bestående av Ann-Sofie Hoyles (sång), John Hoyles (gitarr), Olle Griphammar (bas) och Ricard Harryson (trummor).Bandet har släppt tre album, ”Flash Point” (2012) och ”Shake Electric” (2014) följdes i mars 2018 av deras senaste alster ”Killer Machine”. Ganska exakt ett år senare är det dags för bandet att göra sin hittills största egna spelning, givetvis i hemstaden Göteborg.
Den 16 mars 2019 kliver Spiders upp på Stora Teaterns scen för en konsert devalt att kalla ”Spiders med vänner – An electric night at Stora Teatern”.– Det kommer bli en helt grym afton som vi delar med den eminenta duon BF/C, ett gäng fantastiska gäster och DJ:s. Som av en händelse sker detta samma dag gitarristen Nancy Wilson från Heart fyller 65 år! Vi kommer förvisso INTE spela en enda Heart-låt. Däremot lovar vi att spela med så mycket heart-fullness att elektriciteten vi skapar tillsammans kommer få spårvagnstrådarna ute på Avenyn att glöda! Så kära göteborgare, boråsare och människor från alla världens hörn – välkomna att dela denna kväll med oss!hälsar Spiders.
Det är alltså en rejält elektrifierad helkväll vi har att vänta oss när Spiders intar Stora Teaterns klassiska tiljor.
”Spiders med vänner – An electric night at Stora Teatern”
16 Mars GÖTEBORG Stora Teatern
Biljetter släpps onsdag 5/12 kl. 12:00

16 Mars 2019

19:00

Stora Teatern

260:- + service


Biljetter

© 2014 Frihamnen Event. Design av Chris