02 Mar

En kväll med Navid Modiri & Gudarna + gäster

Hej kompis. Det här är ingen vanlig presstext om ett band. När Stora teatern bad mig att skriva några rader om vårt band och de två kvällar vi ska bjuda på i mars 2019 i Göteborg så bestämde jag mig direkt. Inga tomma ord. Inga vanliga texter om ett band. Jag vill berätta rakt från hjärtat.

Att stå på scen med mina bandmedlemmar och sjunga och höra publiken sjunga tillbaka berättelser och texter som jag har skrivit och som vi har skapat musik till är en obeskrivlig upplevelse. Ingen presstext, ingen PR-konsult eller journalist kan få dig att känna det. Jag kan knappt få dig att känna det genom den här texten och jag har varit på varenda spelning Navid Modiri & Gudarna har gjort. Förutom en, det var kvällen då jag blev pappa och Gudarna spelade utan mig.

Under två kvällar i mars 2019 kommer vi att ge dig och dina vänner en helt unik show. Vi kommer att spela några av våra och kanske dina favoritlåtar. Jag kommer att läsa nyskrivna dikter på scenen. Kanske prata lite om vad som är viktigt för mig. Vi kommer att bjuda in hemliga gäster, vänner och artister. Om allt går som det ska i studion kanske vi till och med spelar nya låtar.

Om du har några önskemål om vad du vill uppleva den kvällen får du gärna höra av dig. Skriv till mig på navid@modiri.se så lovar jag att svara. Om jag inte hinner eller det blir för många  mail får du ursäkta om det tar lite tid eller om jag är kortfattad.

Så. Nu känns det som att jag har varit mig själv. Det känns ärligt och rakt. Hoppas vi ses på Stora Teatern. Jag ser fram emot att skapa två magiska kvällar tillsammans. Med värme. Navid Mo

02 Mars 2019

19:00

Stora Teatern

295:- + service


Biljetter

© 2014 Frihamnen Event. Design av Chris