27 Nov

Johnossi

Efter att snabbt sålt ut Pustervik i maj är det nu klart att Göteborg får en ny, rejäl dos Johnossi redan till hösten. 25, 26 och 27 november återvänder Johnossi till västkusten med sin direkta och råa rock.

Idag släpper Johnossi sitt sjätte album, ”Torch // Flame”, och runt hörnet väntar en turné över hela Sverige.

Vårens turné i Sverige och Norge är redan utsåld på flera ställen, bland annat i Göteborg den 2 maj. Nu är det dock klart att Johnossi återvänder till Pustervik redan i höst och det med besked!

I november väntar hela tre kvällar med John Engelbert och trummisen Oskar ”Ossi” Bondes patenterade energiska rockshow på Pustervik. Den 25, 26 och 27 november blir det storslagna kvällar med lössläppt frenesi och episka tongångar.

”Göteborg! Länge trodde folk att vi var ett Göteborgsband, förmodligen p g a den fina support och kärlek staden visat oss från allra första början för 15 år sedan.

Den kommande konserten på Pustervik i maj sålde slut på nolltid. Istället för att boka på en större (mindre intim, tråkigare) arena så bestämde vi oss för att köra ytterligare 3 konserter på Pustervik (en av våra absoluta favoritklubbar) i november! Det kommer att bli speciellt, vi lovar!”

Biljetter till konserterna i november släpps på måndag den 2 mars klockan 08:00 på ​pustervik.nu

27 November 2020

19:00

Pustervik

395:- + service


Biljetter

© 2014 Frihamnen Event. Design av Chris